Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі «Продукція борошномельної – круп’яної промисловості» (борошно пшеничне 1 ґатунку)
НАЗАДОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельної – круп’яної промисловості» (борошно пшеничне 1 ґатунку).ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»
1. Найменування: Військова частина 2142 Мукачівський прикордонний загін Державної прикордонної служби України
2. Місце знаходження: м. Мукачево, вул. Недецеї, 45
3. Код ЄДРПОУ:14321676
4. Назва предмета закупівлі: 15610000-7 «Продукція борошномельної – круп’яної промисловості» (борошно пшеничне 1 ґатунку).
5. Процедура закупівлі – відкриті торги.
6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-02-05-003064-с
7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
8. Місце постачання: 89600, Закарпатська обл., м. Мукачево, вул. Недецеї,45.
9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 1950000,00 грн.
№ |
Назва товару |
Характеристика якості та вимоги |
Од. вим |
Кількість |
1 |
Борошно пшеничне 1 ґатунку ГСТУ 46.044-99 |
Борошно пшеничне першого ґатунку, зі смаком і запахом характерним борошну пшеничному, однорідною по розміру, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів. Не заражена шкідниками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Борошно повинне відповідати вимогам ДСТУ/ ГСТУ ( ТУ У), без ГМО, виготовлятися згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил. Фасування по 50 кг. Упаковка - мішки поліпропіленові. |
кг |
130000,00 |
Якість товару, що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля.
У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.
Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.
Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.
Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник
Маркування товару: повинно містити: назву і адресу виробника, повну назву продукту, його склад, масу нетто, брутто, кінцеву дату споживання або дату виробництва та строк придатності, мікробіологічні показники, умови зберігання .
Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2021 року до 31 грудня 2021 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.
Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.
Строк придатності товару: повинен становити не менше 80% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.
Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.