Інформація щодо процедур закупівель «Буряк столовий»
НАЗАДІнформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмету закупівлі |
Обґрунтування |
|||||
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||||||
Буряк столовий код за ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи |
Відкриті торги UA-2021-09-21-001905-c |
16 686,00 |
Врожаю 2021 року, повинна відповідати ДСТУ 7033:2009. Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплода. Смак і запах: Властиві даному ботанічному сортотипу, без стороннього запаху і присмаку. Внутрішня будова: М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Допустимі коренеплоди з вузькими рожевими кільцями не більше ніж 10 %, для промислового переробляння — не більше ніж 3 % відносно маси. Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром 5,0 — 10,0 см. розмір коренеплоду за довжиною, для видовжених форм 10,0 — 12,0 см. Фасування до 20кг. Товарний сорт – не нижче першого. Без ГМО. |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на Буряк столовий |