Технічні (якісні) вимоги «М’ясопродукти»
НАЗАДТехнічні (якісні) вимоги
Предмет закупівлі (товар): за кодом ДК 021:2015 – 15130000-8 М’ясопродукти(2 лоти: Лот 1 - сардельки вищого гатунку ДСТУ 4436:2005 (15131120-2 Ковбасні вироби); Лот 2 -ковбаса напівкопчена вищого гатунку ДСТУ 4435:2005 (15131130-5 Ковбаси)
Найменування: Військова частина 2142 Державної прикордонної служби України
1. Місце знаходження: м. Мукачево, вул. Недецеї, 45
2. Код ЄДРПОУ:14321676
3. Назва предмета закупівлі: КОД ДК 021:2015 – 15130000-8 М’ясопродукти( 2 лоти: Лот 1 - сардельки вищого гатунку ДСТУ 4436:2005 (15131120-2 Ковбасні вироби); Лот 2 - ковбаса напівкопчена вищого гатунку ДСТУ 4435:2005 (15131130-5 Ковбаси).
4. Процедура закупівлі – відкриті торги.
5. Місце постачання: 89600, Закарпатська обл., м. Мукачево, вул. Недецеї,45.
6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-24-005887-c
7. Очікувана вартість: 705 000,00 грн.
8. (Лот 1) Сарделька вищого ґатунку в кількості 3000,00 кг
Форма сардельок – батони прямі. Сардельки мають відповідати показникам вищого ґатунку ДСТУ 4436:2005.
Зовнішній вигляд – поверхня має бути чистою, сухою, без пошкоджень, проколів і напливів фаршу. Колір – однорідним, без різких переходів від одного відтінку до іншого, притаманному даному виду товару. Оболонка повинна щільно прилягати до вмісту. Консистенція – пружна.
Смак та запах – смак приємний, злегка гострий в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, без стороннього присмаку та запаху.
Вигляд фаршу на розрізі – фарш рівномірно перемішаний, від рожевого до темно-червоного кольору, без сірих плям і порожнин та містить шматочки сала.
(Лот 2) Ковбаса напівкопчена вищого ґатунку в кількості 3000,00 кг
Форма ковбаси – батони прямі. Товар повинен відповідати нормам ДСТУ4435:2005. Ковбаса має відповідати показникам вищого ґатунку.
Зовнішній вигляд – поверхня має бути чистою, сухою, без пошкоджень, проколів і напливів фаршу. Колір – однорідним, без різких переходів від одного відтінку до іншого, притаманному даному виду товару. Оболонка повинна щільно прилягати до вмісту. Консистенція – пружна.
Смак та запах – смак приємний, злегка гострий в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, без стороннього присмаку та запаху.
Вигляд фаршу на розрізі – фарш рівномірно перемішаний, від рожевого до темно-червоного кольору, без сірих плям і порожнин та містить шматочки сала.
9. Строк (термін) поставки товару: до 20.12.2022 року Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.
10. Транспортування (доставка): Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення даних товарів. Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами).
11. Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ, технічним вимогам Замовника та підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника та/або висновок
державної лабораторії ветеринарної медицини Держпродспоживслужбита/або сертифікати відповідності та/або іншими документами згідно діючого законодавства) на кожну партію Товару, які надаються під час поставки Товару та під час подачі тендерної пропозиції. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає.
У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.
12. Термін придатності товару Строк придатності товару на день поставки повинен становити не менше 90 % від загального строку придатності.
13. Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації. Транспортне пакування – картонні ящики які повинні бути міцними, сухими, чистими та без стороннього запаху.
При сезонному коливанні ціни у бік зменшення вартості товару продавець зобов’язаний зменшити ціну товару до рівня середньо ринкової.