Інформація щодо процедур закупівель «Свинина заморожена першої-екстра категорії»
НАЗАДІнформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмету закупівлі |
Обґрунтування |
|||||
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||||||
Свинина заморожена першої-екстра категорії код за ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо |
Відкриті торги UA-2021-12-30-001313-a |
106600,00 |
Свинина заморожена першої – екстра категорії (пів туші без голови, ніг, внутрішніх органів та внутрішнього жиру) повинно відповідати ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і пів тушах. Технічні умови.», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Маркування повинно відповідати ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і пів тушах. Технічні умови.» Термін придатності до споживання м’яса в день його постачання до замовника повинен становити не менше 5 місяців при температурі зберігання не вищій ніж мінус 18°С. |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на свинину заморожену першої-екстра категорії |