Інформація щодо процедур закупівель «Кетчуп»
НАЗАДІнформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмету закупівлі |
Обґрунтування |
|||||
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||||||
Кетчуп код за ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи |
Спрощена закупівля UA-2022-01-18-000788-b |
13200,00 |
Кетчуп повинен відповідати Кетчуп "Лагідний" або "До шашлику" відповідно до ДСТУ, ТУ, що діють на території України, Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Основні показники: соус, до складу якого повинно входити томати, оцет, сіль, перець, інші спеції та ін. Склад готового продукту залежить від рецептури, яка використовувалась при приготуванні кетчупу. Зовнішній вигляд та консистенція: однорідна, протерта маса без наявності насіння, частинок шкірки, насіннєвої камери та грубих шматочків серцевини, з наявністю подрібнених частинок овочів, зелені, прянощів або без них. Кетчуп розфасований по 250-270 гр. з маркуванням на кожній пакованій одиниці. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання. Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 90 %. |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на кетчуп |