Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Свинина заморожена першої-екстра категорії»
НАЗАДОбґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710
(зі змінами, внесеними постановою КМУ №1266 від 16.12.2020)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ДК 021:2015 |
Вид процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Свинина заморожена першої-екстра категорії Код за ДК 021:2015 - 15110000-2 – «М'ясо» (Деталізований код ДК 021:2015 - 15113000-3- «Свинина») |
Відкриті торги UA-2022-02-07-002819-a |
902 500 грн. з ПДВ |
Свинина заморожена першої-екстра категорії (півтуші без голови, ніг, внутрішніх органів та внутрішнього жиру) ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови» Якісні показники товару мають відповідати всім встановленим нормативам (згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та іншим нормативним документам в сфері обігу харчових продуктів. Вимоги до товару: Маркування. На кожній туші повинне бути клеймо, що підтверджує допуск до реалізації на харчові потреби та клеймо, що визначає категорію вгодованості, згідно з законодавством України. Строк придатності. Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше 80 % від загального терміну його зберігання з дати поставки на склад Замовника. Якість товару повинна відповідати національним стандартам та технічним вимогам Покупця та підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікати відповідності та/або інші необхідні за діючим законодавством документи) на кожну партію Товару, які надаються під час поставки Товару. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає. |