Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Свинина заморожена першої-екстра категорії»
НАЗАДОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (Свинина заморожена першої-екстра категорії)
ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»
1. Найменування: Військова частина 2144 7 прикордонний загін Державної прикордонної служби України
2. Місце знаходження: м. Львів, вул. Личаківська, 74
Код ЄДРПОУ:14321653
Назва предмета закупівлі: ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (Свинина заморожена першої-екстра категорії)
3. Процедура закупівлі – відкриті торги
Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-02-08-011046-b
Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
Місце постачання: 79010, Львівська обл., м. Львів, вул. Личаківська,74.
Очікувана вартість предмета закупівлі: 510000,00 грн.
№ з/п |
Найменування |
Кількість, кг |
Технічна характеристика товару |
Вимоги до строків постачання |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
1 |
|
6 000,00 |
Свинина заморожена першої-екстра категорії (півтуші без голови, ніг, внутрішніх органів та внутрішнього жиру) повинна відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 «М’ясо. Свинина в тушах і напівтушах. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. М’ясо свинини першої категорії повинно бути заморожене та виготовлене у вигляді півтуш, без голови, ніг, внутрішніх органів, внутрішнього жиру. Запах та колір – без стороннього запаху, м’язова тканина в місцях розділення - від світло – рожевого до червоного кольору, сало – від блідого до блідо – рожевого. На півтушах не повинно бути залишків внутрішніх органів, щетини, згустків крові, бахромок м’язової і жирової тканини, побитостей, синців, забруднення. На кожній півтуші повинно бути поставлено ветеринарне клеймо овальної форми, яке підтверджує, що ветеринарно – санітарна експертиза свинини проведена в повному обсязі і цю свинину можна випускати до реалізації на харчові цілі без обмежень, а також клеймо та штампи, що позначають категорію вгодованості. До товару повинні бути застосовані всі необхідні заходи із захисту довкілля. Товар має постачатися партіями у кількості згідно із заявками Замовника. Доставка проводиться транспортом Постачальника з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення продукції. Маркування повинно відповідати ДСТУ 7158:2010. |
Партіями протягом 2022 року за заявкою Замовника |
Якість товару: що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати ДСТУ 7158:2010 М’ясо. Свинина в тушах і напівтушах.
У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.
Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачою результатів аналізу на руки Замовнику.
Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.
Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник
Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2022 року до 31 грудня 2022 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.
Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.
Термін придатності: Термін придатності до споживання м’яса в день його постачання до замовника повинен становити не менше 5 місяців при температурі зберігання не вищій ніж мінус 18ºС.
Маркування: повинно відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови»
Порядок оплати товару: оплата Замовником впродовж 10 (десяти) робочих днів після поставки товарів та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної (акту приймання – передачі товарів) шляхом здійснення прямого банківського переведення.
Переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів ( договір, рахунок, накладні, витрати по доставці товару і т.п.)
При сезонному коливанні ціни у бік зменшення вартості товару продавець зобов’язаний зменшити ціну товару до рівня середньоринкової.