Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Овочі, фрукти та горіхи»
НАЗАДОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «ДК 021:2015:03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи»
ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»
1. Найменування: Військова частина 2144 7 прикордонний загін Державної прикордонної служби України
2. Місце знаходження: м. Львів, вул. Личаківська, 74
3. Код ЄДРПОУ: 14321653
4. Назва предмета закупівлі: ДК 021:2015:03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи
5. Процедура закупівлі – Запит ціни пропозицій
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-07-28-001175-a
Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
Місце постачання: 79010, Львівська обл., м. Львів, вул. Личаківська,74
Очікувана вартість предмета закупівлі: 218 500,00 грн
№ |
Найменування товару |
Якісні характеристики товару |
Од. виміру |
К-ть |
1 |
Капуста білоголова ранніх сортів ДСТУ 7037:2009 |
Капуста білоголова свіжа ранньостигла повинна відповідати ДСТУ 7037:2009 «Капуста білоголова свіжа. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Капуста білоголова свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки (сітки), дерев’яні або картонні ящики (коробки). Вага нетто капусти у мішку (сітці), дерев’яному або картонному ящику (коробці) повинна бути 15-50 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути капуста одного ботанічного і товарного сорту. Тара повинна бути дозволена до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки) або дерев’яного, картонного ящика (коробки) або наклеюються із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7037:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. Термін зберігання капусти білоголової свіжої повинен становити: |
кг |
5000,0 |
2 |
Морква ранніх сортів ДСТУ 7035:2009 |
Морква свіжа (першого сорту, очищена від землі сухим способом) повинна відповідати ДСТУ 7035:2009 «Морква свіжа. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Морква свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки, мішки з полімерних матеріалів або картонні ящики (коробки). Вага нетто моркви у мішку сітчастому повинна бути 10-15 кг, полімерному мішку – 20-25 кг, картонній коробці (ящику) – не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути морква одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки), полімерного мішка або картонного ящика (коробки) або наклеюється із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7035:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. Термін зберігання моркви свіжої повинен становити не менше 6 місяців з дня її поставки на склад замовника (за умови дотримання температурного режиму зберігання). |
кг |
2000,0 |
3 |
Буряк столовий ранніх сортів ДСТУ 7033:2009 |
Буряк столовий свіжий (перший сорт) повинен відповідати ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Буряк столовий свіжий повинен бути розфасований в сітчасті мішки, мішки з полімерних матеріалів або картонні ящики (коробки). Вага нетто буряка у мішку сітчастому повинна бути 10-15 кг, полімерному мішку – 20-25 кг, картонній коробці (ящику) – не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці повинен бути буряк одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки), полімерного мішка або картонного ящика (коробки) або наклеюється із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7033:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. Термін зберігання буряка столового свіжого повинен становити не менше 6 місяців з дня його поставки на склад замовника (за умови дотримання температурного режиму зберігання). |
кг |
1000,0 |
4 |
Цибуля ріпчаста ДСТУ 3234-95 |
Цибуля ріпчаста свіжа (перший сорт) повинна відповідати ДСТУ 3234-95 «Цибуля ріпчаста свіжа. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Цибуля ріпчаста свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки (сітки). Вага нетто цибулі у мішку (сітці) повинна бути 15-25 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути цибуля одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки) або наклеюються із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 3234-95. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. Термін зберігання цибулі ріпчастої свіжої повинен становити: не менше 6 місяців з дня її поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму зберігання). |
кг |
3000,0 |
5 |
Огірки ДСТУ 3247-95 |
Огірки свіжі повинні відповідати ДСТУ 3247-95 «Огірки свіжі. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Огірки свіжі повинні бути розфасовані в дерев’яні, картонні ящики (коробки) або ящики з полімерних матеріалів. Вага нетто огірків свіжих в дерев’яних, картонних ящиках (коробках) або ящиках з полімерних матеріалів повинна бути не більше 10 кг. У кожній пакувальній одиниці повинні бути огірки одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються або наклеюються в (на) ящик (коробку) із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 3247-95. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. Термін зберігання огірків свіжих повинен становити не менше 14 діб з дня їх поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму зберігання). |
кг |
500,0 |
6 |
Помідори ДСТУ 3246-95 |
Помідори свіжі повинні відповідати ДСТУ 3246-95 «Томати свіжі. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Помідори свіжі повинні бути розфасовані в дерев’яні, картонні ящики (коробки) або ящики з полімерних матеріалів. Вага нетто помідорів свіжих в дерев’яних, картонних ящиках (коробках) або ящиках з полімерних матеріалів повинна бути не більше 10 кг. У кожній пакувальній одиниці повинні бути помідори одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються або наклеюються в (на) ящик (коробку) із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 3246-95. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. Термін зберігання помідорів свіжих повинен становити не менше 14 діб з дня їх поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму зберігання). |
кг |
500,0 |
Якість товару: що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати діючим ДСТУ, ГСТУ, ГОСТ, ТУ.
У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.
Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачою результатів аналізу на руки Замовнику.
Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.
Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник
Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2023 року до 31 грудня 2023 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.
Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.
Порядок оплати товару: оплата Замовником впродовж 10 (десяти) робочих днів після поставки товарів та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної (акту приймання – передачі товарів) шляхом здійснення прямого банківського переведення.
Постачальник оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів ( договір, рахунок, накладні,витрати по доставці товару і т.п.)