Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Оброблені фрукти та овочі»
НАЗАДІнформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмету закупівлі |
Обґрунтування |
|
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||
Салат овочевий закусочний (в асортименті) за ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі |
Відкриті торги з особливостями UA-2023-08-06-000073-a |
640 000,00 |
Салат овочевий закусочний (в асортименті) повинен відповідати ДСТУ 3749-98 Консерви. Салати овочеві. Технічні умови та/або ДСТУ 8092:2015 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови, Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Салат повинен складатися з суміші овочів не менше як двох видів. Смак та запах мають бути характерні для консервованих овочів без супутніх присмаків. У разі надання пропозиції на декілька видів салату - обов'язково прописувати їх окремо з вказанням конкретної назви, кількості та складу. Салат повинен бути розфасований у скляні банки (тара) місткістю не меньше 0,5 дм³ та не більше 3,0 дм³, що закупорюються металевими лакованими кришками. Банки повинні бути запаковані у транспорту тару (ящики з гофрованого картону або термозсідальну плівку). Всі товари обов`язково повинні бути упаковані для транспортування. Упаковка має бути неушкодженою. Інші вимоги: - На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, дата виготовлення та/або термін придатності. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання. Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80 % та строк не менше 15 місяців. |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на салат овочевий закусочний (в асортименті) |