Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «ОБРОБЛЕНІ ФРУКТИ ТА ОВОЧІ»
НАЗАДОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 15330000-0 " ОБРОБЛЕНІ ФРУКТИ ТА ОВОЧІ" ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»
Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України
Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166
Код ЄДРПОУ:14321498
Назва предмета закупівлі: Сухофрукти ДСТУ 8494:2015
Процедура закупівлі – шляхом відкритих торгів
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-21-014237-а
Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
Місце постачання: 80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости вул. Львівська,166.
Очікувана вартість предмета закупівлі: 320000,00 грн.
№
|
Найменування |
Кількість кг |
Технічна характеристика товару |
1 |
2 |
3 |
4 |
1 |
Сухофрукти ДСТУ 8494:2015 |
5000,00 |
Сухофрукти повинні відповідати ДСТУ 8494:2015, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншими вимогами законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Склад сухофруктів – яблуко, груша, слива та інші. Сухофрукти виготовленні без димного сушіння, в’ялені. Не допускається вміст афлотоксинів та ГМО, що обов’язково підтверджується відповідними документами. Фасування – поліпротиленові мішки масою нетто 15 – 20 кг. Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування тари наноситься типографським способом або виразним відбиванням через трафарет чи штампувальною фарбою, яка не змивається і не має запаху або вкладанням ярлика всередину або його наклеювання. Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. Термін придатності до споживання сухофруктів у день постачання їх до Замовника повинен становити не менше 10 місяців.
|