Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М'ясопродукти»
НАЗАДОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «ДК 021:2015: 15130000-8: м’ясопродукти»
ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»
Найменування: Військова частина 1491 8 прикордонний загін Державної прикордонної служби України
Місце знаходження: Запорізька обл., м. Бердянськ, вул. Північна, 17а;
Код ЄДРПОУ:14321848
Назва предмета закупівлі:ДК 021:2015:15130008: м’ясопродукти
Процедура закупівлі – Відкриті торги з особливостями
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-23-000116-a
Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
Місце постачання: м. Запоріжжя
Очікувана вартість предмета закупівлі: 156 000,00грн
№ |
Найменування товару |
Якісні характеристики товару |
Од. виміру |
К-ть |
1 |
Ковбаса напівкопчена вищого сорту ДСТУ 4435:2005 |
Запах та смак: властивий даному продукту, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, без стороннього присмаку та запаху. Пакування: повинна бути у полімерній або натуральній оболонці та запакована у вакуумну упаковку. Не допускається продукт з пліснявою слиззю на оболонці Батони повинні бути прямі, пружної консистенції. Вигляд фаршу в розрізі: фарш рівномірно перемішаний, від рожевого до темно-червоного кольору, без сірих плям та порожнини. Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності. Повинна відповідати ДСТУ 4435:2005. Строк придатності не менше 80% від загального терміну зберігання на момент поставки продукту. Товар повинен відповідати діючим на території України державним стандартам та/або іншій нормативно-технічній документації, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством. |
кг |
600,0 |
2 |
Сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005 |
Зовнішній вигляд: батончики сардельок з чистою сухою поверхнею без пошкодження оболонки, напливів фаршу, зліпків, бульйонних та жирових набряків. Консистенція: ніжна, соковита пружна – визначається в гарячому стані. Вигляд фаршу у розрізі: рожевий або світло-рожевий фарш рівномірно перемішаний без порожнини і сірих плям. Запах та смак: властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. У складі має бути не менше 70% м’яса. Повинні відповідати ДСТУ 4436:2005. Строк придатності не менше 80% від загального терміну зберігання на момент поставки продукту. Товар повинен відповідати діючим на території України державним стандартам та/або іншій нормативно-технічній документації, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством. |
кг |
400,0 |
Якість товару: що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати діючим ДСТУ, ГСТУ, ГОСТ, ТУ.
У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.
Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачою результатів аналізу на руки Замовнику.
Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.
Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник
Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2023 року до дати закінчення воєнного стану, але в будь-якому випадку до повного виконання та на умовах укладеного договору та не пізніше 31 грудня 2023 року. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.
Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.
Порядок оплати товару: оплата Замовником впродовж 10 (десяти) робочих днів після поставки товарів та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної (акту приймання – передачі товарів) шляхом здійснення прямого банківського переведення.
Постачальник оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, рахунок, накладні,витрати по доставці товару і т.п.).