Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М'ясо птиці заморожене (четвертина тушки задня)»
НАЗАДОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15110000-2 «М’ясо» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»
1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України
2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166
3. Код ЄДРПОУ:14321498
4. Назва предмета закупівлі: м’ясо птиці заморожене (четвертина тушки задня) ДСТУ 3143:2013
5. Процедура закупівлі – відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022
6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023- 10-20-011476-a.
7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
8. Місце постачання: Львівська обл, м. Великі Мости, вул. Львівська, 166.
9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 325000,00 грн.
№ |
Найменування |
Кількість кг |
Технічна характеристика товару |
1 |
2 |
3 |
4 |
1 |
М’ясо птиці заморожене (четвертина тушки задня) ДСТУ 3143:2013 |
5000,0 |
М’ясо птиці (ніжка заморожена вагою не менше 300 г) повинно відповідати ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці. Загальні технічні вимоги», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Не допускається витримка м’яса в маринаді, обробка поверхні сумішами спецій, обсипками тощо, а також ін’єктування розсолом. Втрати ваги після розморожування не повинна перевищувати 4%. М’ясо птиці повинно бути запаковане в пакети (мішки) з полімерної або полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Для транспортування та відвантаження м’яса птиці додатково повинно упаковуватись у картонні ящики. Маса брутто однієї пакувальної одиниці повинна бути не більше 25 кг. Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Кожна пакувальна одиниця (пакети, мішки, ящики) маркується за допомогою нанесення фарби, штампа, наклеювання етикетки із зазначенням інформації, визначеної ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці. Загальні технічні вимоги». Маркування має бути виконано державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. Термін придатності до споживання м’яса птиці в день його постачання до замовника повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності. |