Обґрунтування технічних та якісних харктеристик предмета закупівлі «ПРОДУКЦІЯ БОРОШНОМЕЛЬНО-КРУП’ЯНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ»
НАЗАДОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15610000-7 "ПРОДУКЦІЯ БОРОШНОМЕЛЬНО-КРУП’ЯНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ" ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»
Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України
Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166
Код ЄДРПОУ:14321498
4. Назва предмета закупівлі: крупа вівсяна для службових собак ДСТУ 7698:2015, крупа ячмінна для службових собак ДСТУ 7700:2015, крупа пшенична для службових собак ДСТУ 7699:2015
5. Процедура закупівлі – Відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-07-013962-a
Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
Місце постачання: м. Великі Мости, вул. Львівська 166
Очікувана вартість предмета закупівлі: 82960,00 грн.
№
|
Найменування |
Кількість шт |
Технічна характеристика товару |
1 |
2 |
3 |
4 |
1
2
3 |
Крупа вівсяна для службових собак ДСТУ 7698:2015
Крупа ячмінна для службових собак ДСТУ 7700:2015
Крупа пшенична для службових собак ДСТУ 7699:2015 |
2200,00
1700,00
1700,00
|
Крупа вівсяна для службових собак ДСТУ 7698:2015, крупа ячмінна для службових собак ДСТУ 7700:2015, крупа пшенична для службових собак ДСТУ 7699:2015 повинні відповідати Закону Країни «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Крупи повинні бути розфасовані у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або прикріпленням до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням: найменування та адреси підприємства-виробника; назви крупи; кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності; умов зберігання; інформації про харчову цінність продукту; номеру партії виробництва; маси нетто та брутто (кг). Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити: для крупи пшеничної для службових собак не менше 10 місяців; для крупи ячмінної для службових собак не менше 10 місяців; для крупи вівсяної для службових собак не менше 10 місяців. |
|
|
|