Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Оселедець солений з головою»
НАЗАДОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15230000-9 "СУШЕНА ЧИ СОЛЕНА РИБА; РИБА В РОЗСОЛІ; КОПЧЕНА РИБА" ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»
1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України
2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166
3. Код ЄДРПОУ:14321498
4. Назва предмета закупівлі: Оселедець солений з головою ДСТУ 8095:2015
5. Процедура закупівлі – Відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022
6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-03-06-007410-a
7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
8. Місце постачання: м. Великі Мости, вул. Львівська 166
9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 252000,00 грн.
№ |
Найменування |
Кількість шт |
Технічна характеристика товару |
1 |
2 |
3 |
4 |
1. |
Оселедець солений з головою ДСТУ 8095:2015 |
2400,00 |
Оселедець солений з головою ДСТУ 8095:2015 має відповідати Закону Країни «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. За зовнішніми виглядом: оселедець солений з головою ДСТУ 8095:2015 повинен бути чистим, без механічних ушкоджень, з природним забарвленням для цього виду риби, без по тьмяності та пожовтіння. Смак і запах – властивий оселедцю солоному (з ароматом і смаком прянощів за їх додавання). Оселедець солений з головою ДСТУ 8095:2015 повинен бути вагою не менше 350-850 грам, розфасований в відра харчові пластикові вагою від 8 кг. до 10 кг. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України із зазначенням: найменування та адреси підприємства-виробника; назви; кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності; умов зберігання; інформації про харчову цінність продукту; номеру партії виробництва; маси нетто та брутто (кг). Термін придатності до споживання менше 80% від загального терміну зберігання. |