Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»
НАЗАДОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»
Найменування: Військова частина 9938, 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса
Місце знаходження: м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58.
Код ЄДРПОУ:14321736
Назва предмета закупівлі: Булочка з борошна пшеничного першого ґатунку
Процедура закупівлі – Відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-03-12-006202-a
Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
Місце постачання: в межах Хмельницької області.
Очікувана вартість предмета закупівлі: 400 000 ,00 грн.
Назва предмета закупівлі: |
Булочка з борошна пшеничного першого ґатунку |
|
|||||
Код ДК 021:2015: |
15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби |
|
|||||
|
№ з/п |
Найменування товару |
Якісні характеристики предмета закупівлі |
Од. вим. |
Кіль- кість |
||
|
1 |
Булочка з борошна пшеничного першого ґатунку |
Булочка з борошна пшеничного першого ґатунку повинна відповідати ДСТУ 4587:2006, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника (якісним посвідченням)/експертним висновком (протокол, результат) досліджень із зазначенням відповідного ДСТУ (ГСТУ). За заявкою Покупця допускається постачання товару з наповнювачем. Вага готового виробу 0,07 кг. Зовнішній вигляд: відповідати виду виробу. Поверхня: без забруднень. Колір: світло-жовтий, без підгорілості. Стан м’якіша: пропечений, не вологий на дотик, з piвномірною пористiстю, без слідів непромiсу й ущiльнення м'якушки. Смак: без стороннього присмаку. Запах: характерний даному виду виробу, без сторонніх запахів. Булочка повинна бути упакована герметично, поштучно, з вказаними датою виготовлення та даними про виробника. Упаковка товару повинна відповідати діючим державним стандартам і правилам, забезпечувати захист і зберігання товару від пошкодження під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження). Кожну партію супроводжують відповідним документом, що підтверджує якість товару :декларація виробника та/або посвідчення про якість (якісне посвідчення). На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80 відсотків з дати передачі товару Покупцю. |
кг |
10000 |
||
За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція не підлягає прийманню замовником.
Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР(зі змінами), «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» від 18 травня 2017р. № 2042-VIII(зі змінами), «Про ветеринарну медицину» від 25.06.1992р. №2498-XII(зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994р. №4004-ХІІ(зі змінами), «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» від 06.12.2018р. № 2639-VIII(зі змінами), «Про захист прав споживачів» від 12.05.1991р. № 1023-XII(зі змінами), наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997р. № 363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні»(зі змінами), санітарно-гігієнічним вимогам на виробництві згідно з законодавством України, іншим вимогам законодавства що регулює основні вимоги щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів.
Товар неякісний, протермінований, або з іншими порушеннями, що можуть впливати на якість та безпечність харчового продукту, підлягає поверненню з складанням актів та обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник, про що учасником у складі пропозиції надається лист-гарантія.