Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»
НАЗАДОбґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі
Закупівля здійснюється відповідно Закону України «Про публічні закупівлі» та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року №1178.
Найменування, та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія: військова частина 1560, ЄДРПОУ 43331273.
Закупівля товару: «Хліб із борошна пшеничного 1 сорту, хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного 1 сорту», код ДК 021:2015: 15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби», проводиться за процедурою відкриті торги з особливостями, КЕКВ 2230.
З метою безперебійного та повномірного забезпечення хлібобулочними виробами військовослужбовців 18 загону морської охорони відповідно до затверджених норм та для успішного виконання завдань за призначенням.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-07-30-002617-a
Розмір бюджетного призначення: фінансування закупівлі здійснюється за рахунок коштів державного бюджету, відповідно до затвердженого кошторису на 2024 рік .
Очікувана вартість предмета закупівлі: 214 013 грн 31 коп. (двісті чотирнадцять тисяч тринадцять грн 31 коп.) з ПДВ.
Період поставки товару: до 31 грудня 2024 року.
Місце поставки товару: Україна, Одеська обл., м.Кілія, м.Ізмаїл, м.Вилкове, м.Рені, 275 км. Автодороги М15 Одеса – Рені.
ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ
Хліб із борошна пшеничного 1 сорту
код ДК021:2015: 15810000-9: «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»
Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості:
Зовнішній вигляд (подового хліба) -овальної форми, без бокових випливів, може бути округла, овальна чи довгасто-овальна, не розпливчаста, без притисків;
Формового – відповідає формі, у якій проводили випікання, з дещо випуклою верхньою скоринкою, без бокових випливів;
Вага виробів, кг – 0,600 - 0,900;
Поверхня – гладка або шорстка, без забруднення, без великих тріщин і великих підривів, допустима борошнистість верхньої та нижньої скоринок для подового хліба;
Колір – від світло-жовтого до світло-коричневого, без підгорілості;
Стан м’якушки - пропечена, еластична, не волога на дотик, з розвинутою пористістю, без слідів непромісу й ущільнення м’якушки;
Смак – властивий даному виду виробів без стороннього присмаку;
Запах – властивий даному виду виробів без стороннього запаху;
Не допускаються сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороби хліба та плісняви;
Строк максимальної витримки на підприємстві після виймання з печі хліба неупакованого – не більше 10 год. Строк придатності з моменту виймання з печі хліба неупакованого з пшеничного борошна – не більше ніж 24 год. Строк придатності упакованого хліба з моменту його виймання з печі – не більше ніж 48 год при температурі не нижче 6 град. С та не вище 25 град. С, відносній вологості від 65% до 75 %.
Хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного 1 сорту
код ДК021:2015: 15810000-9: «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»
Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості:
Зовнішній вигляд подового хліба - овальної форми, без бокових випливі, формових – відповідає формі, в якій проводили випікання, без бокових випливів;
Вага виробу, кг – 0,600-0,900;
Поверхня – відповідає виду виробу, без забруднення, дозволено невеликі тріщини та підриви;
Колір – від світло-коричневого до темно-коричневого, без підгорілості;
Стан м’якушки - пропечена, без слідів непромісу;
Смак – властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку;
Запах – властивий даному виду виробів, без стороннього запаху;
Не допускаються сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороби хліба та плісняви;
Строк максимальної витримки на підприємстві після виймання з печі хліба неупакованого – не більше 14 год;
Строк придатності з моменту виймання з печі хліба неупакованого – не більше ніж 36 год. Строк придатності упакованого хліба з моменту його виймання з печі – не більше ніж 72 год. при температурі не нижче 6 град. С та не вище 25 град. С, відносній вологості від 65% до 75 %.