Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»

НАЗАД
05 серпня 2024 10:30

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Закупівля здійснюється відповідно Закону України «Про публічні закупівлі» та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року №1178.

Найменування, та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія: військова частина 1560, ЄДРПОУ 43331273.

Закупівля товару: «Хліб із борошна пшеничного 1 сорту, хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного 1 сорту», код ДК 021:2015: 15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби», проводиться за процедурою відкриті торги з особливостями, КЕКВ 2230.

З метою безперебійного та повномірного забезпечення хлібобулочними виробами військовослужбовців 18 загону морської охорони відповідно до затверджених норм та для успішного виконання завдань за призначенням.

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2024-07-30-002617-a

Розмір бюджетного призначення: фінансування закупівлі здійснюється за рахунок коштів державного бюджету, відповідно до затвердженого кошторису на 2024 рік .

Очікувана вартість предмета закупівлі: 214 013 грн 31 коп. (двісті чотирнадцять тисяч тринадцять грн 31 коп.) з ПДВ.

Період поставки товару: до 31 грудня 2024 року.

Місце поставки товару: Україна, Одеська обл., м.Кілія, м.Ізмаїл, м.Вилкове, м.Рені, 275 км. Автодороги М15 Одеса – Рені.

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

Хліб із борошна пшеничного 1 сорту

код ДК021:2015: 15810000-9: «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості:

Зовнішній вигляд (подового хліба) -овальної форми, без бокових випливів, може бути округла, овальна  чи довгасто-овальна, не розпливчаста, без притисків;

Формового – відповідає формі, у якій проводили випікання, з дещо випуклою верхньою скоринкою, без бокових випливів;

Вага виробів, кг – 0,600 - 0,900;

Поверхня – гладка або шорстка, без забруднення, без великих тріщин і великих підривів, допустима борошнистість верхньої та нижньої скоринок для подового хліба;

Колір – від світло-жовтого до світло-коричневого, без підгорілості;

Стан м’якушки - пропечена, еластична, не волога на дотик, з розвинутою пористістю, без слідів непромісу й ущільнення м’якушки;

Смак – властивий даному виду виробів без стороннього присмаку;

Запах – властивий даному виду виробів без стороннього запаху;

Не допускаються сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороби хліба та плісняви;

Строк максимальної витримки на підприємстві після виймання з печі хліба неупакованого – не більше 10 год. Строк придатності з моменту виймання з печі хліба неупакованого з пшеничного борошна – не більше ніж 24 год. Строк придатності упакованого хліба з моменту його виймання з печі – не більше ніж 48 год при температурі не нижче 6 град. С та не вище 25 град. С, відносній вологості від 65% до 75 %.

Хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного 1 сорту

код ДК021:2015: 15810000-9: «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості:

Зовнішній вигляд подового хліба - овальної форми, без бокових випливі, формових – відповідає формі, в якій проводили випікання, без бокових випливів;

Вага виробу, кг – 0,600-0,900;

Поверхня – відповідає виду виробу, без забруднення, дозволено невеликі тріщини та підриви;

Колір – від світло-коричневого до темно-коричневого, без підгорілості;

Стан м’якушки - пропечена, без слідів непромісу;

Смак – властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку;

Запах – властивий даному виду виробів, без стороннього запаху;

Не допускаються сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороби хліба та плісняви;

Строк максимальної витримки на підприємстві після виймання з печі хліба неупакованого – не більше 14 год;

Строк придатності з моменту виймання з печі хліба неупакованого  – не більше ніж 36 год. Строк придатності упакованого хліба з моменту його виймання з печі – не більше ніж 72 год. при температурі не нижче 6 град. С та не вище 25 град. С, відносній вологості від 65% до 75 %.

Популярні розділи та сервіси