Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»

НАЗАД
11 вересня 2024 11:00

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Найменування

предмета закупівлі

із зазначенням коду ДК 021:2015

Вид процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Булочка із борошна пшеничного 1 сорту за кодом ДК 021:2015:15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

Відкриті торги з Особливостями

 

UA-2024-06-20-005322-a

420 000 грн.

 з ПДВ.

обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби в межах кошторисних призначень на 2024 рік

1. Терміни придатності товару повинні становити не менше 80% від загального терміну його зберігання визначеного виду товару з дня постачання його на склад Покупця.                                                         

2. Умови зберігання Товару не мають бути порушені, упаковка товару повинна бути не пошкоджена.

3.Транспортні засоби, якими буде здійснюватися доставка, мають бути у відповідному належному технічному стані, згідно вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. № 363, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 20.02.1998 р. №128/2568.

4. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, безпечність товару та ін.

5. Булочка із борошна пшеничного 1 сорту повинна відповідати вимогам ДСТУ, (ТУ, ГСТУ) Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника (якісним посвідченням)/експертним висновком (протокол, результат) досліджень із зазначенням відповідного ДСТУ (ТУ, ГСТУ).

Вага готового виробу: 0,07 кг;

Зовнішній вигляд: відповідати виду виробу;

Поверхня: без забруднень;

Колір: світло-жовтий, без підгорілості;

Стан м’якіша: пропечений, не вологий на дотик, з piвномірною пористiстю, без слідів непромiсу й ущiльнення м'якушки;

Смак: без стороннього присмаку;

Запах: характерний даному виду виробу, без сторонніх запахів;

Пакування і тара: Булочка повинна бути упакована герметично, поштучно, з вказаними датою виготовлення та даними про виробника. Упаковка товару повинна відповідати діючим державним стандартам і правилам, забезпечувати захист і зберігання товару від пошкодження під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

6. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ, (ТУ, ГСТУ) Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». На кожній пакувальній одиниці чи етикетці зазначається:

- назва та адреса підприємства-виробника, його товарного знака (за наявності), телефону, адреси потужностей виробництва;

- назви, сорту та складу, в порядку переваги складників, зокрема харчових добавок, що використовувались під час його виробництва;

- кінцевої дати споживання «Вжити до» або дати виробництва та строку придатності;

- номер партії;

- умов зберігання;

- маси нетто, брутто;

- кількості пакувальних одиниць (для розфасованої продукції);

- інформаційних даних про харчову та енергетичну цінність (калорійність) 100 г продукту;

- позначення нормативно-технічного документа.

 7. Термін поставки товару у відповідності до наданих заявок, але не пізніше 25.12.2024 року.

Популярні розділи та сервіси