Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сушена чи солена риба; риба в розсолі; копчена риба»

НАЗАД
11 вересня 2024 11:22

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Найменування

предмета закупівлі

із зазначенням коду ДК 021:2015

Вид процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Оселедець слабосолений з головою за кодом ДК 021:2015:15230000-9: Сушена чи солена риба; риба в розсолі; копчена риба

Відкриті торги з Особливостями

 

UA-2024-05-10-003885-a

825 000,00 грн.

 з ПДВ.

обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби в межах кошторисних призначень на 2024 рік

1. Терміни придатності товару повинні становити не менше 80% від загального терміну його зберігання визначеного виду товару з дня постачання його на склад Покупця.                                                         

2. Умови зберігання Товару не мають бути порушені, упаковка товару повинна бути не пошкоджена.

3. Транспортні засоби, якими буде здійснюватися доставка, мають бути у відповідному належному технічному стані, згідно вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. № 363, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 20.02.1998 р. №128/2568.

4. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, безпечність товару та ін.

5. Оселедець слабосолений з головою повинен відповідати вимогам ДСТУ 8095:2015 «Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умови», а саме:

Зовнішній вигляд: оселедець солений з головою повинен бути чистим, без механічних ушкоджень, з природним забарвленям для цього виду риби, без тьмяності та пожовтіння;

Смак і запах: властивий оселедцю слабосоленому;

Фізико – хімічні властивості: консистенція щільна, соковита, масова частка кухонної солі 8,0 – 12,0, масова частка складових частин для продукції в пакувальній ємкості, не менше: риби 85,0 %, розчин розсолу 7,0 %, Наявність сторонніх домішок (в споживчій тарі) не допускається.

Пакування і тара: оселедець повинен бути вагою не менше 400г, розфасований в відра харчові пластикові вагою від 1 кг до 10 кг.

Продукція не повинна містити ГМО (підтвердити документально висновком/актом чи іншим документом наданим уповноваженою на те лабораторією, у складі тендерної пропозиції. Транспортне пакування – ящики із картону та інші види тари, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами, що забезпечує збереження і якість продукції під час транспортування, відвантаження, зберігання.

6.1. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 8095:2015 «Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умови». Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». На кожній пакувальній одиниці чи етикетці зазначається:

- назва та адреса підприємства-виробника, його товарного знака (за наявності), телефону, адреси потужностей виробництва;

- назви, сорту та складу, в порядку переваги складників, зокрема харчових добавок, що використовувались під час його виробництва;

- кінцевої дати споживання «Вжити до» або дати виробництва та строку придатності;

- номер партії;

- умов зберігання;

- маси нетто, брутто;

- кількості пакувальних одиниць (для розфасованої продукції);

- інформаційних даних про харчову та енергетичну цінність (калорійність) 100 г продукту;

- позначення нормативно-технічного документа.

 7. Термін поставки товару у відповідності до наданих заявок, але не пізніше 25.12.2024 року .

Популярні розділи та сервіси