Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Заправки та приправи»

НАЗАД
12 вересня 2024 14:26

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Найменування

предмета закупівлі

із зазначенням коду ДК 021:2015

Вид процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Оцет 9% за кодом ДК 021:2015:15870000-7: Заправки та приправи

Відкриті торги з Особливостями

 

UA-2024-06-05-000287-a

9 000,00 грн.

 з ПДВ.

обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби в межах кошторисних призначень на 2024 рік

1. Терміни придатності товару повинні становити не менше 80% від загального терміну його зберігання визначеного виду товару з дня постачання його на склад Покупця.                                                         

2. Умови зберігання Товару не мають бути порушені, упаковка товару повинна бути не пошкоджена.

3. Транспортні засоби, якими буде здійснюватися доставка, мають бути у відповідному належному технічному стані, згідно вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. № 363, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 20.02.1998 р. №128/2568.

4. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, безпечність товару та ін.

5. Оцет 9% повинен відповідати вимогам ДСТУ 2450:2006 «Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови»,  Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів, а саме:

Зовнішній вигляд: прозора рідина, без осаду і слизу;

Смак і запах: кислий, властивий оцету, без стороннього присмаку та запаху;

колір: безбарвна рідина;

Пакування і тара: оцет 9% повинен бути масою нетто не більше 1000 грам та розфасований в тару, яка має бути чиста, суха, міцна, без сторонніх запахів та повинна бути дозволеною до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

6. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 2450:2006 «Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови». Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». На кожній пакувальній одиниці чи етикетці зазначається:

- назва та адреса підприємства-виробника, його товарного знака (за наявності), телефону, адреси потужностей виробництва;

- назви, сорту та складу, в порядку переваги складників, зокрема харчових добавок, що використовувались під час його виробництва;

- кінцевої дати споживання «Вжити до» або дати виробництва та строку придатності;

- номер партії;

- умов зберігання;

- маси нетто, брутто;

- кількості пакувальних одиниць (для розфасованої продукції);

- інформаційних даних про харчову та енергетичну цінність (калорійність) 100 г продукту;

- позначення нормативно-технічного документа.

7. Термін поставки товару у відповідності до наданих заявок, але не пізніше 25.12.2024 року.

Популярні розділи та сервіси