Інформація щодо процедур закупівель «Баклажани»
НАЗАДІнформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмету закупівлі |
Обґрунтування |
||||||
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
||||||||
|
Баклажани код за ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи |
Відкриті торги UA-2021-05-31-001490-a |
16000,00 |
Врожаю 2021 року повинна відповідати ДСТУ 2660 – 94. Плоди свіжі, чисті, цілі, здорові, невялі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, технічного ступеню стиглості з плодоніжкою. Мякуш плоду повинен бути пружний, без пустот, насіннєве гніздо з недорозвиненим білим насінням, забарвлення мякуша – зеленувате, на краях біле. Розмір плодів не менше 10 см, найбільший поперечний діаметр не менше 5 см. Тара повинна відповідати характеру товару і захищати його від пошкоджень під час доставки та вигрузки на склади. Фасування по 10-15 кг. |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на баклажани |