Інформація щодо процедур закупівель «Часник»
НАЗАД
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмету закупівлі |
Обґрунтування |
|
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
|
|||
Часник код за ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи |
Відкриті торги UA-2021-02-17-005253-a |
32 750,00 |
Якісні та технічні характеристики обумовлені вимогами до законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. А також вимогами ДСТУ, наказом АДПСУ від 20.07.2011 року № 530 (Про затвердження Положення про продовольче забезпечення в Державній прикордонній службі України на мирний час», наказом АДПСУ від 20.10.2020 року №453-АГ «Про організацію закупівель продовольства та майна номенклатури продовольчого забезпечення у 2021 році» та іншими нормативними документами, які регламентують продовольче забезпечення у ДПСУ |
|