Інформація щодо процедур закупівель «Кабачки»
НАЗАДІнформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмету закупівлі |
Обґрунтування |
|||||
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||||||
Кабачкикод за ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи |
Відкриті торги UA-2021-05-31-001490-a |
17000,00 |
Якість – згідно ДСТУ 318-91.Без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідно до сорту , без плям. Без ГМО, бажано однакового середнього розміру. Якість повинна відповідати нормам ДСТУ або ТУ виробника, іншим вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Фасування по 15-20 кг. |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на Кабачки |
||||
Полуниця код за ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи |
Відкриті торги UA-2021-05-31-001490-a |
15000,00 |
Плоди конічні, щільні, яскраво-червоного відтінку, соковиті, солодкі, м’ясисті, свіжі, чисті, не в’ялі, зрілі, без механічних пошкоджень та без шкідників, пошкоджень ними і хворобами, без перевищення вмісту хімічних речовин. Смак, запах без сторонніх домішок. Тара повинна відповідати характеру товару і захищати його від пошкоджень під час доставки та вигрузки на склади. Фасування по 10-15 кг. |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на полуницю |