Інформація щодо процедур закупівель «Ковбаса напівкопчена вищого сорту»
НАЗАДІнформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмету закупівлі |
Обґрунтування |
|||||
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||||||
Ковбаса напівкопчена вищого сорту код за ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти |
Відкриті торги UA-2021-12-30-006496-c |
56000,00 |
Ковбаса напівкопчена вищого сорту повинна відповідати ДСТУ 4435:2005. Основні якісні показники: Зовнішній вигляд - поверхня батонів чиста, суха, без плям, пошкоджень оболонки і напливів фаршу. По формі прямі або злегка зігнуті, довжиною від 15 до 50 см. Вигляд фаршу на розрізі: фарш рівномірно перемішаний, від рожевого до темно-червоного кольору, без сірих плям і порожнин та містить шматочки сала, свинини, грудинки, жиру яловичого або баранячого, баків (щоковини) тощо. Дозволено відхилення розмірів окремих шматочків на зрізі їх за діагоналлю. Консистенція – пружна, смак і запах – смак приємний, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, з запахом часнику або без нього, без сторонніх присмаків і запахів. Масова частка вологи не більше ніж 52%. Фасування - вакуумна упаковка, штучне пакування, вакуум в термоформувальному плівковому матеріалі, поліамідна упаковка вагою до 3 кг. Транспортне пакування – картонні ящики масою нетто не більше ніж 20 кг |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на ковбасу напівкопчену вищого сорту |