Інформація щодо процедур закупівель «М'ясо птиці заморожене (ніжка)»
НАЗАДІнформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмету закупівлі |
Обґрунтування |
|||||
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||||||
М'ясо птиці заморожене (ніжка) код за ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо |
Відкриті торги UA-2021-12-30-001313-a |
240000,00 |
М'ясо птиці(ніжка заморожена вагою не менше 300г.) повинно відповідати ДСТУ 3143:2013 «М'ясо птиці. Загальні технічні умови.», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Не допускається витримка м’яса в маринаді, обробка поверхні сумішами спецій, обсипками тощо, а також ін’єктування розсолом. Втрат ваги після розморожування не повинна перевищувати 4%. М'ясо птиці повинно бути запаковане в пакети(мішки) з полімерної або полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Для транспортування та відвантаження м’яса птиці додатково повинно упаковуватись у картонні ящики. Маса брутто однієї пакувальної одиниці повинна бути не більше 25 кг. Термін придатності до споживання м’яса птиці в день його постачання до замовника повинен становити не менше 75 діб при температурі зберігання не вищій мінус 18°С. |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на м'ясо птиці заморожене (ніжка) |