Інформація щодо процедур закупівель «Сардельки вищого сорту»
НАЗАДІнформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмету закупівлі |
Обґрунтування |
|||||
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||||||
Сардельки вищого сорту код за ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти |
Відкриті торги UA-2021-12-30-006496-c |
44000,00 |
Сардельки вищого сорту повинні відповідати ДСТУ 4436:2015, Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Основні якісні показники: батончики сардельок з чистою сухою поверхнею, без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків. Консистенція ніжна, соковита. Вироби з однорідною структурою-рожевий а босвітло-рожевий фарш рівномірно перемішаний без порожнин і сірих плям. Запах та смак властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Фасування - черева (натуральне пакування), вакуумна упаковка, штучне пакування, вакуум в термоформувальному плівковому матеріалі, поліамідна упаковка вагою до 5 кг. Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 90 %. |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на сардельки вищого сорту |