Інформація щодо процедур закупівель «Сосиски вищого сорту»
НАЗАДІнформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмету закупівлі |
Обґрунтування |
|||||
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||||||
Сосиски вищого сорту код за ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти |
Відкриті торги UA-2021-12-30-006496-c |
50000,00 |
Сосиски вищого сорту повинні відповідати ДСТУ 4436:2005, Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Основні якісні показники: Сосиски повинні бути в сухій оболонці, без вологи. Відкручені або перев’язані шпагатом. Вигляд фаршу на розрізі рожевий або світло рожевий, однорідний, рівномірно перемішаний, без порожнин і сірих плям. Консистенція пружна, соковита (соковитість визначається у гарячому стані). З ароматом притаманним вареним м’ясо продуктам (сосискам), без стороннього запаху та смаку. Запах природний, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху. Фасування - черева (натуральне пакування), вакуумна упаковка, штучне пакування, вакуум в термоформувальному плівковому матеріалі, поліамідна упаковка вагою до 5 кг. Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 90 %. |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на сосиски вищого сорту |