Інформація щодо процедур закупівель «Яйце куряче столове 1 категорії (сорту)»
НАЗАДІнформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмету закупівлі |
Обґрунтування |
|||||
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||||||
Яйце куряче столове 1 категорії (сорту) код за ДК 021:2015: 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція |
Спрощена закупівля UA-2021-12-30-006642-c |
126360,00 |
Яйце куряче столове 1 категорії (сорту) повинне відповідати ДСТУ 5028:2008 (яйця курячі харчові), Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Якісні характеристики : Клас – столові. Категорія – перша. Зовнішній вигляд – шкаралупа чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів посліду чи крові. Білок яйця – чистий, щільний, світлий, прозорий. Маркування – кожне яйце промарковане штампом, на якому вказано клас та категорію яєць. Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. Пакування – яйця покладені в гофровані прокладки, які запаковані в транспортну тару(картонні ящики, заклеєні липкою стрічкою). Обов’язкова наявність пакувального ярлика(етикетки) на транспортній тарі. Транспортне пакування повинне забезпечити цілісність і збереження шкаралупи, якість, товарний вигляд яєць, під час транспортування. |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на яйце куряче столове 1 категорії (сорту) |