Інформація щодо процедур закупівель хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
НАЗАДІнформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначення коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмету закупівлі |
Обгрунтування |
|
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||
Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби ДК 021:2015: 15810000-9 |
Відкриті торги UA-2021-01-06-000485-c |
278 400, 00 |
Якісні та технічні характеристики обумовлені вимогами до законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. А також вимогами ДСТУ та наказом АДПСУ від 20.07.2011 року №530 Про затвердження Положення про продовольче забезпечення в Державній прикордонній службі України на мирний час» та іншими нормативними документами, які регламентують продовольче забезпечення у ДПСУ. |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на «хліб з борошна пшеничного 1 гатунку та булочка з борошна пшеничного 1 гатунку вагою 70 грамів» |