Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Апельсини, лимони, яблука, банани»
НАЗАДОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 03220000-9 "Овочі, фрукти та горіхи" ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»
Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної
прикордонної служби України
Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166
Код ЄДРПОУ:14321498
4. Назва предмета закупівлі: апельсини, лимони, яблука, банани
5. Процедура закупівлі – шляхом використання електронного каталогу відповідно до Порядку 822-2020
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-18-005215-a
Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із
технічним завданням
Місце постачання: м. Великі Мости, вул. Львівська 166
Очікувана вартість предмета закупівлі: 169500,00 грн.
№ |
Найменування |
Кількість шт |
Технічна характеристика товару |
1 |
2 |
3 |
4 |
1
2.
3
4.
|
Апельсини
Лимони
Яблука
Банани
|
1000,00
500,00
1000,00
1000,00 |
Апельсини повинні бути свіжими, цілими, здоровими, чистими, не порізаними, не прижатими, не пошкодженими, спілими, не морожені, без гнилі - без механічних ушкоджень. Вмісткість токсичних елементів, нітратів та пестицидів не повинно перевищувати допустимих рівнів. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального строку зберігання відповідного товару, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару або на етикетці і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення.
Плоди свіжі, чисті, здорові, сухі. Форма, запах, смак, колір – властиві даному ботанічному сорту, без сторонніх запахів та присмаку. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Без ГМО. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80 % від загального строку зберігання відповідного товару.
Яблука (для споживання у свіжому вигляді) повинні відповідати ДСТУ 8133:2015, 8323:2015 «Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Яблука повинні бути розфасовані в тару, яка має бути чиста, суха, міцна, без сторонніх запахів та повинна бути дозволеною до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Вага нетто яблук свіжих першого сорту у тарі повинна бути не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці повинні бути яблука одного ступеня стиглості, помологічного та товарного сорту, що засвідчується етикеткою. 3.Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80 % від загального строку зберігання відповідного товару
Банани повинні бути свіжими, цілими, здоровими, чистими, не порізаними, не прижатими, не пошкодженими, без гнилі, без механічних ушкоджень. Вмісткість токсичних елементів, нітратів та пестицидів не повинно перевищувати допустимих рівнів. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80 % від загального строку зберігання відповідного товару, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару або на етикетці і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення. Фасування: ящик, коробка.відного товару,ідного товару, |