Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М'ясо яловичини 2 категорії для службових собак»
НАЗАДОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 15110000-2 «М’ясо» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»
1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України
2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166
3. Код ЄДРПОУ:14321498
4. Назва предмета закупівлі: м’ясо яловичини 2 категорії для службових собак
Процедура закупівлі – відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022
5. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-11-010878-a
6. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
7. Місце постачання: м. Великі Мости, вул. Львівська 166
8. Очікувана вартість предмета закупівлі: 465000,00 грн.
№ |
Найменування |
Кількість кг |
Технічна характеристика товару |
1 |
2 |
3 |
4 |
1 |
М’ясо яловичини 2 категорії для службових собак |
5000,00 |
1. М’ясо яловичини 2 категорії для службових собак повинне відповідати Закону Країни «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Запах замороженої яловичини властивий доброякісному м’ясу без сторонніх запахів. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або прикріпленням ярлика чи етикетки із зазначенням: найменування та адреси підприємства-виробника; назви товару; кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності; умови зберігання; інформації про харчову цінність продукту; номеру партії виробництва; маси нетто та брутто (кг). Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. 4. Термін придатності до споживання м’яса яловичини 2 категорії для службових собак в день його постачання до замовника повинен становити не менше 80% від загального терміну зберігання. |