Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М’ясопродукти: (ковбаса н/копчена, сардельки, сосиски вищого ґатунку)»
НАЗАДОбґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710
(зі змінами, внесеними постановою КМУ №1266 від 16.12.2020)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ДК 021:2015 |
Вид процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
М’ясопродукти: (ковбаса н/копчена, сардельки, сосиски вищого ґатунку) за кодом CPV за ДК 021:2015 – 15130000-8- «М’ясопродукти» (Деталізований код ДК 021:2015 – 15131130-5 – «ковбаси»; 15131120-2 – «ковбасні вироби»)
|
Відкриті торги UA-2022-02-04-015010-b |
612 000 грн. з ПДВ |
Ковбаса н/к вищого ґатунку ДСТУ 4435:2005 Сардельки вищого ґатунку ДСТУ 4436:2005 1 500.0 Сосиски вищого ґатунку ДСТУ 4436:2005 Якісні показники товару мають відповідати всім встановленим нормативам (згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та іншим нормативним документам в сфері обігу харчових продуктів. Якість товару повинна підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікати відповідності та/або інші необхідні за діючим законодавством документи) на кожну партію Товару, які надаються під час поставки. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає. Пакування: вакуумне до 3 кг згідно з діючим ДСТУ, ТУ. Товар обов’язково повинен містити маркування із зазначення назви харчового продукту, назви та адреси підприємства-виробника, ваги нетто, склад, дати виготовлення, терміну придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, інформацію про наявність чи відсутність у харчових продуктах генетично-модифікованих організмів, що відображається на етикетці харчового продукту. Строк придатності: товару повинен становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад Замовника. Товар виготовляється та зберігається та поставляється з повним дотриманням санітарних норм. |