Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М’ясопродукти (сосиски, сердельки, ковбаса варена, ковбаса напівкопчена)»
НАЗАДОбґрунтування технічних таякісних характеристик предмета закупівлі, розміру
бюджетного призначеннята очікуваної вартості предмета закупівлі
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)
Найменування |
|
|
|
М’ясопродукти сердельки, ковбаса за кодом ДК |
Відкриті Особливост UA-2024-02- 07-009523-a |
1 157 937,50 з ПДВ. обсяги |
Сосискивищого сортуповинні Сосискиповиннібутивиготовленіу Матеріалиштучноїоболонки,рукава Транспортнепакування– ящики Маркуванняповиннобутивиконане Маркуванняповинноміститивсю |
|
|
|
На транспортномупакуванні повинна -назва продукції; -кількість (кг); -дата виготовлення та кінцева дата споживання; -позначення нормативно-технічного документа. постачаннянаскладзамовника повинен становити неменше9 діб. Сардельки вищогосортуповинні Сарделькиповиннібутивиготовлені Матеріалиштучноїоболонки,рукава Транспортнепакування– ящики Маркуванняповиннобутивиконане Маркуванняповинноміститивсю На транспортномупакуванні повинна |
|
|
|
вказуватися наступна інформація: -кількість (кг); -дата виготовлення та кінцева дата споживання; -позначення нормативно-технічного документа. постачаннянаскладзамовника повинен становити неменше9 діб. Ковбаса варена вищогосортуповинна Ковбаса варена вищогосортуповинна Матеріалиштучноїоболонки,рукава Транспортнепакування– ящики Маркуванняповиннобутивиконане Маркуванняповинноміститивсю |
|
|
|
На транспортномупакуванні повинна -назва продукції; -кількість (кг); -дата виготовлення та кінцева дата споживання; -позначення нормативно-технічного документа. Термінпридатностіковбаси вареноїв день їїпостачаннянаскладзамовника повиненстановити неменше9 діб. Ковбасанапівкопченавищогосорту Ковбаса напівкопченамає бути Транспортнепакування–ящикиізкартону танішівидитари,дозволені Центральним органомвиконавчоївладиусферіохорони здоров’яУкраїнидляконтактуз харчовими продуктами, щозабезпечує збереження і якість продукції під час транспортування, відвантаження, зберігання. Маркуванняповиннобутивиконане Маркуванняповинноміститивсю На транспортномупакуванні повинна |
|
|
|
-назвитаадресипідприємства- -назви,сортутаскладуковбаси -кінцевоїдатиспоживання«Вжити -номер партії; -умов зберігання; -масинетто, брутто; -кількості пакувальниходиниць (для розфасованої продукції); -інформаційних даних прохарчовута енергетичнуцінність (калорійність) 100 г продукту; - позначення нормативно-технічного документа. Термін придатності ковбаси |