Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сир твердий (50% жирності)»
НАЗАДОбґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710
(зі змінами, внесеними постановою КМУ №1266 від 16.12.2020)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ДК 021:2015 |
Вид процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Сир твердий (50% жирності) за кодом ДК 021:2015 – 15540000-5 - «Сирні продукти» (код ДК 021:2015 – 15544000-3 - «Твердий сир»)
|
Відкриті торги UA-2022-01-27-007027-c |
840 000 грн. з ПДВ |
Сир твердий (50% жирності) ДСТУ 4421:2005; ДСТУ 6003:2008 Якісні показники товару мають відповідати всім встановленим нормативам (згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та іншим нормативним документам в сфері обігу харчових продуктів. Якість товару повинна підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікати відповідності та/або інші необхідні за діючим законодавством документи) на кожну партію товару, які надаються під час поставки. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає. Сир твердий (сичужний) 50 % жирності в сухій речовині не повинен мати дефектів кірки сирів, а саме: осипання парафіну, загнивання, блідості, розтріскування, пліснявіння. Не допускається постачання сиру згірклого, пліснявого, з тухлим і сальним присмаками, запахами нафтопродуктів, хімікатів, з сторонніми домішками, з загубленою формою (розплавлені, здуті), з "гнильним колодязем", значними тріщинками, з глибокою зачисткою (більш ніж 2-3 см), з дуже підіпрілою кіркою, з порушенням герметичності плівки. Сир не повинен бути мокрим і клейкуватим. У продукті не повинні використовуватися жири та білки немолочного походження, а також будь-які стабілізатори і консерванти ГМО, тощо. Пакування: згідно з діючим ДСТУ, ТУ. Строк придатності: товару повинен становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад Замовника. Товар виготовляється та зберігається та поставляється з повним дотриманням санітарних норм. |