Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сир твердий (з масовою часткою жиру в сухій речовині не менше 50%)»
НАЗАДІнформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмету закупівлі |
Обґрунтування |
|
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||
Сир твердий (з масовою часткою жиру в сухій речовині не менше 50%), ДСТУ 4421:2005 за ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продукти |
Відкриті торги з особливостями UA-2023-09-22-012035-a |
702 000,00 |
Сир твердий (з масовою часткою жиру в сухій речовині не менше 50%) повинен відповідати ДСТУ 4421:2005 "Сири тверді (український асортимент). Технічні умови", Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Головки сиру (маса нетто не більше 3 кг) повинні бути запаковані у полімерну плівку, пакети багатошарові для вакуумного пакування або покриті парафінами, полімерними або комбінованими сплавами. Для транспортування та відвантаження сир додатково повинен упаковуватись у картонні ящики. Маса брутто однієї пакувальної одиниці (ящика) повинна бути не більше 24 кг. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання. Маркування головок сиру в парафіновому покриві наноситься безпосередньо на головку сиру, а сирів у полімерній плівці або комбінованих сплавах - на зовнішній поверхні покриву із зазначенням інформації, визначеної ДСТУ 4421:2005 "Сири тверді (український асортимент). Технічні умови". На маркуванні пакувальної одиниці (ящика) зазначається інформація, визначена ДСТУ 4421:2005 "Сири тверді (український асортимент). Технічні умови" . Маркування має бути виконане державною мовою згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. Термін придатності до споживання сиру твердого в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 4 місяців при температурі зберігання від 0 С до 8 С. |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на сир твердий (з масовою часткою жиру в сухій речовині не менше 50%), ДСТУ 4421:2005 |