Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Томати свіжі»
НАЗАДОбґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Технічні вимоги
1. Томати свіжі (для споживання у свіжому вигляді) повинні відповідати ДСТУ 3246-95 «Томати свіжі. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.
2. Томати свіжі повинні бути розфасовані в дерев’яні, картонні ящики (коробки) або ящики з полімерних матеріалів. Вага нетто томатів свіжих в дерев’яних, картонних ящиках (коробках) або ящиках з полімерних матеріалів повинна бути не більше 10 кг. У кожній пакувальній одиниці повинні бути томати одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.
3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються або наклеюються в (на) ящик (коробку) із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 3246-95. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.
4. Термін зберігання томатів свіжих повинен становити не менше 14 діб з дня їх поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму зберігання).