Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Яйце куряче столове 1 категорії (сорту)»
НАЗАДОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 03140000-4 " ПРОДУКЦІЯ ТВАРИННИЦСТВА ТА СУПУТНЯ ПРОДУКЦІЯ" ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»
Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України
Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166
Код ЄДРПОУ:14321498
Назва предмета закупівлі: Яйце куряче столове 1 категорії (сорту) ДСТУ 5028:2008
Процедура закупівлі – шляхом використання електронного каталогу
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-20-008125-а
Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
Місце постачання: 80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости вул. Львівська,166.
Очікувана вартість предмета закупівлі: 42000,00 грн.
№
|
Найменування |
Кількість кг |
Технічна характеристика товару |
1 |
2 |
3 |
4 |
1 |
Яйце куряче столове 1 категорії (сорту) ДСТУ 5028:2008 |
10000,00 |
Яйце куряче столове 1 категорії (сорту) ДСТУ 5028:2008, має відповідати вимогам ДСТУ 5028:2008, Закону Країни «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Зовнішній вигляд: шкарлупа чиста, без механічних пошкоджень, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Дозволено поодинокі цятки. Запах вмісту яйця природний, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху. Запаковані у лотки з подальшою упаковкою в картонні, чисті, сухі ящики по 360 штук. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та містити всю необхідну інформацію про товар. Термін придатності до споживання яєць курячих столових 1 категорії (сорту) ДСТУ 5028:2008 в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80% від загального терміну зберігання.
|