Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Яйця курячі столові 1 сорту»

НАЗАД
12 вересня 2024 14:22

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Окрема комендатура охорони і забезпечення Державної прикордонної служби України (військова частина 1498): м. Київ, вул. Світла 6, 02121; код за ЄДРПОУ – 14321955; категорія замовника – військова частина.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): яйце куряче столове, категорія Перша (М), ДСТУ 5028:2008.

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-08-29-009828-a.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені на підставі необхідності забезпечення діяльності підрозділів Адміністрації Державної прикордонної служби України.

Технічні вимоги

Яйця курячі столові 1 сорту ДСТУ 5028:2008 харчові упаковані в картонні лотки та короба, вид категорії С1, цілі та свіжі. Маркування на курячих яйцях виконується нешкідливою фарбою, призначеною для харчових потреб. На столові яйця маркування наноситься синьою фарбою і пишеться тільки категорія. "1" – означає перша. Допускаються лише яйця без механічних пошкоджень, на них не повинно бути плям крові або посліду. Запах вмісту яйця природний. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці упаковки (тари) маркуванням «без ГМО». Товар повинен відповідати ДСТУ 5028:2008 «Яйця курячі харчові. Технічні умови».

Транспортування товару здійснюється з дотриманням вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 №363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні». Товар повинен постачатися спеціалізованим та відповідно обладнаним згідно з вимогами санітарних правил, нормативів та з дотриманням вимог щодо сумісності продуктів харчування. Не дозволяється постачання продуктів в забруднених транспортних засобах (із слідами вантажів, що перевозились раніше). Приймання товару по якості, комплектності і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін.

 Термін придатності до споживання яйця курячого в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 85 %.

Строк поставки Товару: по 01 грудня 2024 року включно.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначений відповідно до кошторису на 2024 рік.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 140 000,00 грн. з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: визначено відповідно до вимог наказу Адміністрації Державної прикордонної служби України від 09 вересня 2019 року № 480-аг «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель» (зі змінами) методом порівняння ринкових цін на товари.

Популярні розділи та сервіси