Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Заправки та приправи»
НАЗАДІнформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмету закупівлі |
Обґрунтування |
|
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||
Лист лавровий за ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи |
Відкриті торги з особливостями UA-2023-11-29-000171-a |
1920,00 |
Лист лавровий повинен відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO, Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Лавровий лист фасований об’ємом до 10 кг., з маркуванням на кожній пакованій одиниці. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання. Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 8 місяців. |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на лист лавровий |
Гірчичний порошок за ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи |
Відкриті торги з особливостями UA-2023-11-29-000171-a |
1800,00 |
Порошок гірчичний повинен відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO, Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Порошок гірчичний фасований об’ємом до 20 кг. з маркуванням на кожній пакованій одиниці. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання. Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 6 місяців. |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на гірчичний порошок |
Оцет 9%, ДСТУ 2450:2006 за ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи |
Відкриті торги з особливостями UA-2023-11-29-000171-a |
1800,00 |
Оцет 9% повинен відповідати ДСТУ 2450:2006 "Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови", Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Оцет 9% фасований об’ємом 900-1000мл. з маркуванням на кожній пакованій одиниці. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання. Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 6 місяців. |
Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на оцет 9%, ДСТУ 2450:2006 |