Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі борошно пшеничне І ґатунку
НАЗАДОбґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710
(зі змінами, внесеними постановою КМУ №1266 від 16.12.2020)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ДК 021:2015 |
Вид процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Борошно пшеничне І ґатунку (продукція борошномельно-круп'яної промисловості код ДК 021:2015 - 15610000-7) |
Відкриті торги UA-2021-02-01-002187-c |
919 600,00 грн. |
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у відповідному додатку до тендерної документації та встановлені відповідно до вимог і положень нормативних документів згідно з чинними нормами, стандартами та правилами. Борошно пшеничне 1 ґатунку ГСТУ 46.004-99. Якісні показники товару мають відповідати всім встановленим нормативам (згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та іншим нормативним документам в сфері обігу харчових продуктів. Якість товару повинна підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікати відповідності та/або інші необхідні за діючим законодавством документи) на кожну партію Товару, які надаються під час поставки. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає. Пакування: згідно з діючим ДСТУ, ТУ. Строк придатності: товару повинен становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад Замовника. Товар виготовляється та зберігається та поставляється з повним дотриманням санітарних норм. |