Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі «Картопля»
НАЗАДОбґрунтування технічних та якісних характеристик
предмету закупівлі «КОД ДК 021:2015 –03212100-1 КАРТОПЛЯ ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»
1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України
2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166
3. Код ЄДРПОУ:14321498
4. Назва предмета закупівлі: 03212100-1 - картопля
5. Процедура закупівлі – відкриті торги.
6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-06-09-002752-а
7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
8. Місце постачання: 80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, вул. Львівська,166.
9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 120000,00 грн.
№ з/п |
Найменування |
Кількість, кг |
Технічна характеристика товару |
Вимоги до строків постачання |
1 |
2 |
4 |
5 |
6 |
1 |
Картопля молода |
10000,00
|
Картопля молода врожаю 2021 року, повинна відповідати ДСТУ ЕЭК ООН FFV-52:2007 «Картопля рання та продовольча. Настанови щодо постачання і контролювання якості», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншими вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Картопля із харчовими і смаковими якостями. Бульби свіжі, здорові, чисті, цілі, сухі, достатньої зрілості, однорідні за формою та забарвленням. Форма картоплі в залежності від сорту і умов вирощування. Варіанти форми - кругла, подовжена, овальна. Картопля середнього або великого розмірів з тонкою шкіркою, з невеликою кількістю неглибоко сидячих очок. Допустимі бульби з відхилами за формою, але не потворні. 2. Пакування і тара. Картопля повинні бути розфасована в сітчасті мішки (сітки) об’ємною вагою 15-30 кг. Тара повинна бути дозволена до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами. 3.Строк придатності товару повинен становити не менше 80% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. |
Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника |