Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі «Сардельки вищого сорту»
НАЗАДОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 –15130000-8 м’ясопродукти» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»
1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України
2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166
3. Код ЄДРПОУ:14321498
Назва предмета закупівлі: 15130000-8 сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005, сосиски вищого сорту ДСТУ 4436:2005
4. Процедура закупівлі – відкриті торги.
5. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-02-09-003581-а
6. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
7. Місце постачання: 80074, Львівська обл.,Червоноградський р-н, вул. Львівська,166.
8. Очікувана вартість предмета закупівлі: 345000,00 грн.
№ з/п |
Найменування |
Кількість, кг |
Технічна характеристика товару |
Вимоги до строків постачання |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
1. |
Сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005 Сосиски вищого сорту ДСТУ 4436:2005 |
1500,00
1500,00 |
Товар. Сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005, сосиски вищого сорту ДСТУ 4436:2005, повинні відповідати вимогам ДСТУ, рожевий або світло-рожевий фарш рівномірно перемішаний без порожнин. Поверхня – чиста, суха, без пошкодження оболонки. Консистенція – пруга. Смак і запах – приємний. Пакування і тара. Вакуумні упаковки до 10 кг. Маркування. На кожній одиниці фасування повинна бути інформація про назву харчового продукту, назву та адресу підприємства – виробника, вага/об’єм нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України та містити всю необхідну інформацію. Строк придатності. Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше 80% від загального терміну його зберігання з дати поставки на склад Замовника. |
Партіями протягом 2022 року за заявкою Замовника |