Обґрунтування технічних та якісних храактеристик предмета закупівлі «Яйце куряче столове 1 категорії (сорту)»
НАЗАДОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 03140000-4 «Продукція тваринництва та супутня продукція» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»
1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України
2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166
3. Код ЄДРПОУ:14321498
4. Назва предмета закупівлі: яйце куряче столове 1 категорії (сорту) ДСТУ 5028:2008
Процедура закупівлі – Відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022
5. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024- 01-11-010567-a
6. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
7. Місце постачання: м. Великі Мости, вул. Львівська 166
8. Очікувана вартість предмета закупівлі: 84000,00 грн.
№ |
Найменування |
Кількість шт |
Технічна характеристика товару |
1 |
2 |
3 |
4 |
1 |
Яйце куряче столове 1 категорії (сорту) ДСТУ 5028:2008 |
20000,00 |
Яйце куряче столове 1 категорії (сорту) ДСТУ 5028:2008, має відповідати вимогам ДСТУ 5028:2008, Закону Країни «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Зовнішній вигляд: шкарлупа чиста, без механічних пошкоджень, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Дозволено поодинокі цятки. Запах вмісту яйця природний, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху. Запаковані у лотки з подальшою упаковкою в картонні, чисті, сухі ящики по 360 штук. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та містити всю необхідну інформацію про товар. Термін придатності до споживання яєць курячих столових 1 категорії (сорту) ДСТУ 5028:2008 в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80% від загального терміну зберігання. |