Технічні (якісні) вимоги «Овочі, фрукти та горіхи»
НАЗАДТехнічні (якісні) вимоги
Предмет закупівлі (товар): за кодом ДК 021-2015 – 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (03221113-1 Цибуля(Цибуля ріпчаста ДСТУ 3234-95); 03221112-4 Морква (Морква столова ДСТУ 7035:2009); 03221111-7 Буряк (Буряк столовий ДСТУ 7033:2009); 03221410-3 Капуста качанна (Капуста білоголова ДСТУ 7037:2009))
1. Найменування: Військова частина 2142 Мукачівський прикордонний загін Державної прикордонної служби України
2. Місце знаходження: м. Мукачево, вул. Недецеї, 45
3. Код ЄДРПОУ:14321676
4. Назва предмета закупівлі: КОД ДК 021:2015 –03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи (03221113-1 Цибуля(Цибуля ріпчаста ДСТУ 3234-95); 03221112-4 Морква (Морква столова ДСТУ 7035:2009); 03221111-7 Буряк (Буряк столовий ДСТУ 7033:2009); 03221410-3 Капуста качанна (Капуста білоголова ДСТУ 7037:2009)).
5. Процедура закупівлі – відкриті торги.
6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-04-20-010014-a
7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням.
8. Місце постачання: 89600, Закарпатська обл., м. Мукачево, вул. Недецеї,45.
9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 120500,00 тис. грн.
№ з/п |
Найменування |
Кількість, кг |
Технічна характеристика товару |
Вимоги до строків постачання |
1 |
2 |
4 |
5 |
6 |
1. |
Цибуля ріпчаста |
500,00 кг |
Цибуля ріпчаста - зовнішній вигляд відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками, висушеною шийкою від 2 до 5 см включно. Не пошкоджена шкідниками і хворобами, без механічних пошкоджень. Врожаю 2020-2021 року. Без ГМО. Якість - відповідно до ДСТУ 3234-95. Пакування Цибуля повинна бути упакована в сітки вагою від 15 до 25 кілограм. |
Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника |
2. |
Морква |
2500,00 кг |
Морква має бути свіжою, вирощеною в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, чиста без залишків грунту, здорова, достатньої зрілості, типова для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Не допускаються коренеплоди, що підморожені, із гниллю та сторонніми запахами та перевищенням рівня вологості. Врожаю 2020-2021 року. Без ГМО. Якість – відповідно до ДСТУ 7035:2009. Пакування Морква повинна бути упакована в сітки вагою від 15 до 25 кілограм. |
Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника |
3. |
Буряк столовий |
1500,00 кг |
Буряк столовий свіжий має бути салатного сорту, свіжим, вирощеним в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, чистим, здоровим, достатньої зрілості, з типовою для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Не допускаються коренеплоди, що підморожені, із гниллю та сторонніми запахами та перевищенням рівня вологості. Врожаю 2020-2021 року. Без ГМО. Якість - відповідно до ДСТУ 7033:2009. Пакування Буряк упакований в сітки вагою від 15 до 25 кілограм. |
Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника |
4 |
Капуста білоголова середніх та пізніх сортів |
3500,00 кг |
Капуста білокачанна пізньостигла свіжа, вирощена в природніх умовах, без перевищенного вмісту хімічних речовин. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, без коріння, непророслі з щільною структурою типовою для ботанічного сорту, без стороннього запаху і присмаку, не ушкодженні механічно та шкідниками. Не допускається капуста підморожена, що загнила або зі стороннім запахом.. Врожаю 2020-2021 року. Без ГМО. Згідно ДСТУ 7037:2009. Пакування Капуста упакована в сітки вагою від 20 до 35 кілограм. |
Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника |
Якість товару, що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля. Відповідати вимогам ДСТУ: Цибуля ріпчаста ДСТУ 3234-95; Морква столова ДСТУ 7035:2009; Буряк столовий ДСТУ 7033:2009; Капуста білоголова ДСТУ 7037:2009, що є предметом закупівлі, наявність яких передбачена чинним законодавством (декларація виробника та/або висновок державної лабораторії ветеринарної медицини Держпродспоживслужби та/або сертифікати відповідності та/або іншими документами згідно діючого законодавства).
Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, висновками державної санітарно-епідеміологічної служби України відповідно до діючого законодавства України. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.
Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.
Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.
Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник
Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2021 року до 25 грудня 2021 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.
Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.
Строк придатності товару: повинен становити не менше 80% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.
Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.
Транспортне пакування: мішки (сітки), не ушкодженні, повинні бути, сухими, чистими та без стороннього запаху.
При сезонному коливанні ціни у бік зменшення вартості товару продавець зобов’язаний зменшити ціну товару до рівня середньо ринкової.